Hyper Scape

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 11 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Hyper Scape seizoen twee aangekondigd

Het eerste seizoen van de battle-royale Hyper Scape is bijna afgelopen, waardoor seizoen twee in aantocht is. Ubisoft heeft het tweede seizoen officieel aangekondigd met een nieuwe trailer, waarin te zien is wat er allemaal gaat veranderen in het nieuwe seizoen.

Hyper Scape is de nieuwe battle-royale van Ubisoft waarvan het eerste seizoen bijna ten einde is. Hierdoor heeft Ubisoft seizoen twee aangekondigd met een nieuwe trailer. In deze trailer is te zien wat spelers allemaal kunnen verwachten van het nieuwe seizoen. Zo komen er nieuwe game modi, waaronder de Floor is Lava en Duo Crown Rush. In Floor is Lava moet je op de daken blijven en is voornamelijk de nieuwe Hack erg belangrijk. Seizoen twee brengt namelijk de Hack Platform, waarbij je een platform kunt creëren in de lucht. Daarnaast wordt de Atrax toegevoegd, een wapen die een soort slijmballen afschiet. De map kent ook een verandering, want er is een nieuw gebouw toegevoegd waar je Hacks en wapens kunt vinden. Net zoals het eerste seizoen heeft ook seizoen twee weer een Battle Pass met honderd tiers, waaronder cosmetische items met Assassin's Creed als thema.

Seizoen 2 van Hyper Scape begint op 6 oktober.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?