Trailer: Hunting Simulator 2 trailer toont de dieren

Geplaatst:

Hunting Simulator 2 heeft vandaag een nieuwe trailer gekregen waarin de dieren de hoofdrol spelen. Niet alleen worden de dieren getoond er worden ook al tips gegeven voor de jacht.

Naast een blik op de verschillende dieren wordt er informatie gegeven achter het design van de beesten en hun gedrag. Hunting Simulator 2 komt met tweeëndertig verschillende dieren die ieder drie levensfases kennen. Aan het lichaam en manier van doen, is te zien of het een jong dier is of juist een oude. Als je echt wilt jagen voor de trofeeën, dan zijn er honderdzestig verschillende hoorns en geweien te verzamelen. Dit doe je in de zes reservaten die allemaal hun eigen thema hebben en waar de specifieke diersoorten verblijven. Het gedrag van de dieren en de invloed van de speler is aan het einde van de trailer te zien.

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One. Voor de pc verschijnt de game op 16 juli.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hunting Simulator 2

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

25 juni 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord