Trailer: House Flipper 2 aangekondigd

Geplaatst: 26 februari 2022 14:15

Frozen District heeft uit het niets even het vervolg op House Flipper aangekondigd. De korte trailer die werd gedeeld moet alvast een voorproefje geven.

House Flipper kwam in 2018 uit en heeft sindsdien een lading aan uitbreidingen en gratis updates gekregen. Nu ze bezig zijn met de laatste twee uitbreidingen kwam ook het nieuws naar buiten dat House Flipper 2 volgend jaar moet gaan verschijnen. Veel is er nog niet bekend over de game, maar de trailer toont een realistischer setting dan het eerste deel. Het plan van de ontwikkelaars is dan ook om House Flipper 2 naar een hoger niveau te tillen en elementen toe te voegen die niet mogelijk zijn in het eerste deel. Zo wordt er al gehint dat het mogelijk gaat worden om huizen te bouwen en niet alleen te renoveren.

House Flipper 2 staat gepland voor 2023. Voordat de game uitkomt kunnen fans nog aan de slag met de twee aankomende uitbreidingen voor het eerste deel.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot House Flipper 2

Series

-

Uitgever

Frozen District

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 december 2023

Ontwikkelaar

Frozen Way

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord