Trailer: Hot Wheels Unleashed nieuwe track onthuld

Geplaatst: 21 mei 2021 10:30

Er is een nieuwe track onthuld van Hot Wheels Unleashed. De racebaan is genaamd College Campus en we krijgen wat nieuwe gameplaybeelden te zien.

De nieuwe baan is gevestigd in een college-ruimte. We zien in de trailer meer iconische Hot Wheels-wagens en de diverse oplevingen die de baan kent. Zo zijn er loopings, anti-zwaartekrachtsecties en nog veel meer. De racegame ziet er naar uit een echte arcade-racer te worden. Er wordt dan ook flink gedrift, geboost en gesprongen. Milestone geeft aan dat spelers hun tracks kunnen bouwen in het klaslokaal, het laboratorium en de schoolbibliotheek. De racegame beleefde een populaire rentree. De aankondigingstrailer van Hot Wheels Unleashed is inmiddels miljoenen keer bekeken. Milestone heeft eerder een gameplay-presentatie gehouden over Hot Wheels Unleashed.

Hot Wheels Unleashed is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Milestone
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hot Wheels Unleashed

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2021

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord