Hot Wheels Unleashed

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Hot Wheels Unleashed nieuwe track onthuld

Er is een nieuwe track onthuld van Hot Wheels Unleashed. De racebaan is genaamd College Campus en we krijgen wat nieuwe gameplaybeelden te zien.

De nieuwe baan is gevestigd in een college-ruimte. We zien in de trailer meer iconische Hot Wheels-wagens en de diverse oplevingen die de baan kent. Zo zijn er loopings, anti-zwaartekrachtsecties en nog veel meer. De racegame ziet er naar uit een echte arcade-racer te worden. Er wordt dan ook flink gedrift, geboost en gesprongen. Milestone geeft aan dat spelers hun tracks kunnen bouwen in het klaslokaal, het laboratorium en de schoolbibliotheek. De racegame beleefde een populaire rentree. De aankondigingstrailer van Hot Wheels Unleashed is inmiddels miljoenen keer bekeken. Milestone heeft eerder een gameplay-presentatie gehouden over Hot Wheels Unleashed.

Hot Wheels Unleashed is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Milestone

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?