Hot Wheels Unleashed

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Hot Wheels Unleashed aangekondigd

Hot Wheels Unleashed is aangekondigd. Mattel en Milestone slaan de handen ineen voor deze nieuwe racegame van de bekende speelgoedserie.

De Hot Wheels Unleashed trailer gaat vet hard. Je favoriete speelgoedautootjes zijn weer terug en de cinematische trailer laat alvast zien wat je van de game kan verwachten. De races zijn actievol en je kan wat gimmicks verwachten, zoals de magneten op de track waardoor je ondersteboven kan rijden. Ook de bekende loopings, boosts en heftige jumps keren terug. Naast het racen zelf speelt het bouwen van je eigen tracks een grote rol in de nieuwe game van Milestone. Veel bekende Hot Wheels designs keren terug, zit jouw favoriet er ook tussen?

Hot Wheels Unleashed is beschikbaar vanaf 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Milestone

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?