Trailer: Horrorgame The Quarry aangekondigd

Geplaatst: 17 maart 2022 17:20

Supermassive Games gaat de samenwerking aan met uitgever 2K voor hun nieuwe horrorgame. The Quarry biedt een zomerkamp ervaring aan die je niet snel gaat vergeten.

Supermassive Games is de laatste jaren bezig geweest met The Dark Pictures-serie. The Quarry is vergelijkbaar in de set-up, maar staat wel los van de betreffende serie. In The Quarry speel je als een aantal kids die op zomerkamp gaan. Natuurlijk gaan er diverse dingen gruwelijk mis. De bedreiging blijft tot nu toe nog een mysterie, al is er een invloed van Evil Dead in de trailer te bespeuren. De horrorgame kent een line-up van supersterren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Ariel Winter, Justice Smith en David Arquette. Zowel de standaard editie van The Quarry als de deluxe editie zijn nu beschikbaar voor de pre-order.

The Quarry is beschikbaar vanaf 10 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: 2K
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quarry

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord