Home Sweet Home

  • Ontwikkelaar Mastiff
  • Eerste releasedatum 31 mei 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Horrorgame Home Sweet Home in mei naar PS4 en PSVR

De first-person horrorgame Home Sweet Home komt in mei naar de PlayStation 4 en PlayStation VR. Dat heeft uitgever en ontwikkelaar Mastiff bekendgemaakt.

Home Sweet Home is een first-person horrorgame gebaseerd op een Thaise mythologie. In de game kruip je in de huid van Tim, die enorm verdriet heeft vanwege de verdwijning van zijn vrouw. Na een moeizame nacht ontwaakt hij plots in een eng en oud gebouw. Om hier uit te komen moet hij pittige puzzels oplossen terwijl geesten op de loer liggen en ontweken moeten worden.

Home Sweet Home verschijnt 31 mei voor de PlayStation 4 en PlayStation VR.

BRON Mastiff

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?