Trailer: Horror game Quantum Error aangekondigd voor PlayStation 5

Geplaatst:

Een aantal dagen terug werd er door Sony meer informatie gedeeld over de PlayStation 5. Een van de eerste games op de nieuwe generatie is al zeker. Teamkill Media heeft namelijk hun horror game Quantum Error aangekondigd via een nogal donkere trailer.

Het genre van Quantum Error is al bekend. De game wordt een first-person shooter horror game en dat is terug te zien in de nogal donkere trailer. Het begin ziet er nog vrij onschuldig uit, is het niet dat de verteller spreekt over de hel en er een kasteel in vlammen wordt getoond. Het ziet er op aarde in het jaar 2109 niet erg goed uit. Aan het eind van de trailer wordt het duidelijk dat dit niet alleen op aarde het geval is. Het ruimteschip dat wordt getoond is verlaten en vol met lijken. Wel verlaten, tot er een deur open gaat .

Quantum Error verschijnt voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quantum Error

Series

-

Uitgever

Teamkill Media

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 november 2023

Ontwikkelaar

Teamkill Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord