Quantum Error
  • ONTWIKKELAAR Teamkill Media
  • EERSTE RELEASEDATUM Q4 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, PlayStation 5
  • GENRE First Person Shooter, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Horror game Quantum Error aangekondigd voor PlayStation 5

Een aantal dagen terug werd er door Sony meer informatie gedeeld over de PlayStation 5. Een van de eerste games op de nieuwe generatie is al zeker. Teamkill Media heeft namelijk hun horror game Quantum Error aangekondigd via een nogal donkere trailer.

Het genre van Quantum Error is al bekend. De game wordt een first-person shooter horror game en dat is terug te zien in de nogal donkere trailer. Het begin ziet er nog vrij onschuldig uit, is het niet dat de verteller spreekt over de hel en er een kasteel in vlammen wordt getoond. Het ziet er op aarde in het jaar 2109 niet erg goed uit. Aan het eind van de trailer wordt het duidelijk dat dit niet alleen op aarde het geval is. Het ruimteschip dat wordt getoond is verlaten en vol met lijken. Wel verlaten, tot er een deur open gaat .

Quantum Error verschijnt voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?