Trailer: Hoopa komt naar Pokémon Unite

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2022 15:18

Er wordt een nieuwe Pokémon aan Pokémon Unite toegevoegd. Deze Pokémon is niemand minder dan de mythische Pokémon Hoopa.

Eerder deze week leerden we al dat we deze week meerdere Pokémon-aankondigingen konden verwachten in de aanloop naar Pokémon Day. Vandaag is het de beurt aan nieuws over de MOBA Pokémon Unite. The Pokémon Company heeft vandaag onthuld dat er een nieuwe vechter naar Pokémon Unite komt. Deze nieuwe vechter is de mythische Pokémon Hoopa. Deze Psychic/Ghost Pokémon uit de Kalos-regio is een Ranged Support-type die zijn krachten kan gebruiken om hemzelf en zijn teamgenoten over de map te teleporteren. Ook kan hij zijn teamgenoten versterken en besjes van de tegenstander naar zichzelf toe teleporteren. De Unite Move van Hoopa transformeert hem in Hoopa Unbound, dat hem sterker en sneller maakt. De toevoeging van Hoopa is niet het enige nieuws dat The Pokémon Company vandaag voor ons in petto had voor Pokémon Unite. De nieuwe tijdelijke speelmodus Full-Fury Battle is ook aangekondigd. In deze modus worden cooldowns verkort tot bijna niets, waardoor potjes enorm chaotisch worden. Het is een beetje te vergelijken met de enorm populaire Ultra Rapid Fire-modus in League of Legends.

Pokémon Unite is momenteel te spelen op de Nintendo Switch en mobiele apparaten. Hoopa is nu beschikbaar in de Battle Committee Shop. De Full-Fury Battle speelmodus is vanaf 27 februari beschikbaar.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord