Trailer: Honey, I Joined A Cult volgende maand in Early Access

Geplaatst:
Aangepast: 11 augustus 2021 17:45

"Schatje, ik heb me aangemeld bij een sekte!" is iets wat je wellicht niet dagelijks zegt, maar wel binnenkort. Honey, I Joined A Cult komt namelijk volgende maand naar Early Access. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.

Begin 2021 zou Honey, I Joined A Cult eigenlijk al naar Early Access komen. Dat is dus niet helemaal gelukt, maar niet getreurd. De game verschijnt namelijk volgende maand alsnog als Early Access-titel. In Honey, I Joined A Cult moet je je eigen sekte van de grond af op zien te bouwen. Je moet volgelingen recruteren, onderkomens voor hen bouwen en je community zien uit te breiden. Jij hebt het voor het zeggen en jij bepaalt dus welke richting je op wilt met je sekte. Qua stijl heeft de game veel weg van Prison Architect dat in 2015 verscheen. Nog altijd wordt Prison Architect ondersteund met uitbreidingen en nieuwe content. Of het voor Honey, I Joined A Cult net zo succesvol gaat verlopen kunnen we vanaf volgende maand ervaren.

Honey, I Joined A Cult is vanaf 14 september verkrijgbaar voor pc in Early Access.

Bron: Team17
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Honey, I Joined a Cult

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Sole Survivor Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord