Trailer: Honey, I Joined A Cult Early Access aangekondigd

Geplaatst:

Team 17 heeft samen met Survivor Games de simulatie game Honey, I Joined a Cult aangekondigd. In de game draait alles om het managen van een sekte uit de jaren zeventig.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat de game over een sekte. De trailer laat zien dat Honey, I Joined a Cult de stijl volgt van de gevangenis simulator Prison Architect. Het is de bedoeling dat je de bevelen van je baas opvolgt en ondertussen ervoor zorgt dat de leden van de sexte in hun behoeftes worden voorzien. Uiteraard moet je ook nieuwe leden zien te werven en de al bestaande leden onder controle houden. Aan het eind van de trailer wordt nog even vermeld dat de game volgend jaar verschijnt als Early Access titel.

Honey, I Joined a Cult verschijnt in begin 2021 voor de pc als een Early Access titel.

Bron: SavingContent

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Honey, I Joined a Cult

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Sole Survivor Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord