Trailer: Hitman HD Enhanced Collection ontvangt launchtrailer

Warner Bros. en ontwikkelaar IO Interactive hebben de launchtrailer voor Hitman HD Enhanced Collection vrijgegeven. In de trailer is gameplay te zien van de twee games die onderdeel zijn van de collectie.

De Hitman HD Enhanced Collection bestaat uit Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution. Beide draaien op 60FPS en hebben de mogelijkheid om op een 4K-resolutie gespeeld te worden. Daarnaast zijn de textures, shaduwen, belichting en controls verbetert. Hitman: Blood Money bevat de klassieke Hitman-gameplay met grote open levels waarin je tientallen mogelijkheden hebt om doelwitten te elimineren. In Hitman: Absolution wordt Agent 47 opgejaagd en is de gameplay meer lineair.

Hitman HD Enhanced Collection is nu digitaal verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Warner Bros.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?