Trailer: Hitman 3 roadmap voor maart is onthuld

Geplaatst:

De Hitman 3 roadmap voor maart onthult het event en meerdere missies die deze maand naar Hitman 3 komen. De roadmap belooft veel nieuw speelplezier voor de spelers van de game.

De contracten die deze maand naar Hitman 3 komen, zijn twee escalation contracten, twee featured contracten en een elusive target contract. Het escalation contract, The Lesley Celebration, speelt zich af op één van de locaties die IO Interactive eerder had onthuld voor Hitman 3. Bij dit escalation contract moeten spelers een aantal VIP's opsporen in een drukke Berlijnse nachtclub. Bij ieder doel dat wordt voltooid, wordt het contract moeilijker. Op het eind van de maand komt er een extra escalation contract voor spelers die de Hitman 3 Deluxe Edition hebben. The Satu Mare Delirium Deluxe Escalation is gebaseerd op de eerste ontsnapping van Agent 47 en het doel is dan ook om uit een grote gevangenis te ontsnappen. De featured contracten die uitkomen deze maand zijn Chongqing door Easy Allies en Mendoza door Eurogamer. Verdere details zijn daar nog niet over bekend. Deze maand is er ook weer een elusive target contract. Deze vindt plaats op de Isle of Sgàil, waar spelers tien dagen de tijd krijgen voor het plannen van de perfecte moord. Tot slot is er ook het seasonal event met een Pasen thema, namelijk de Berlin Egg Hunt. Spelers kunnen door Berlijn zoeken naar paaseieren om een Raver Outfit te krijgen. Daarmee kun je in stijl naar de Berlijnse Nachtclub.

The Lesley Celebration is vanaf 4 maart te spelen. The Satu Mare Delirium Deluxe Escalation komt op 30 maart uit. De elusive target is vanaf 19 maart voor tien dagen op de Isle of Sgàil. De Berlin Egg Hunt is er van 30 maart tot 12 april.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord