Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Hitman 3 roadmap voor maart is onthuld

De Hitman 3 roadmap voor maart onthult het event en meerdere missies die deze maand naar Hitman 3 komen. De roadmap belooft veel nieuw speelplezier voor de spelers van de game.

De contracten die deze maand naar Hitman 3 komen, zijn twee escalation contracten, twee featured contracten en een elusive target contract. Het escalation contract, The Lesley Celebration, speelt zich af op één van de locaties die IO Interactive eerder had onthuld voor Hitman 3. Bij dit escalation contract moeten spelers een aantal VIP's opsporen in een drukke Berlijnse nachtclub. Bij ieder doel dat wordt voltooid, wordt het contract moeilijker. Op het eind van de maand komt er een extra escalation contract voor spelers die de Hitman 3 Deluxe Edition hebben. The Satu Mare Delirium Deluxe Escalation is gebaseerd op de eerste ontsnapping van Agent 47 en het doel is dan ook om uit een grote gevangenis te ontsnappen. De featured contracten die uitkomen deze maand zijn Chongqing door Easy Allies en Mendoza door Eurogamer. Verdere details zijn daar nog niet over bekend. Deze maand is er ook weer een elusive target contract. Deze vindt plaats op de Isle of Sgàil, waar spelers tien dagen de tijd krijgen voor het plannen van de perfecte moord. Tot slot is er ook het seasonal event met een Pasen thema, namelijk de Berlin Egg Hunt. Spelers kunnen door Berlijn zoeken naar paaseieren om een Raver Outfit te krijgen. Daarmee kun je in stijl naar de Berlijnse Nachtclub.

The Lesley Celebration is vanaf 4 maart te spelen. The Satu Mare Delirium Deluxe Escalation komt op 30 maart uit. De elusive target is vanaf 19 maart voor tien dagen op de Isle of Sgàil. De Berlin Egg Hunt is er van 30 maart tot 12 april.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?