Hitman 3

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 20 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Stealth, Third Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Hitman 3 launch trailer gepubliceerd

De launch trailer voor Hitman 3 is onthuld door Square Enix en IO Interactive. Hierin komen gameplaybeelden en alle locaties in vogelvlucht voorbij.

De release van Hitman 3 staat om de hoek, dus ontwikkelaar IO Interactive en Square Enix hebben vandaag de launch trailer voor deze laatste game in de World of Assassination-trilogie gedeeld. Al eerder zijn beelden getoond en details onthuld over de gameplay, zoals de openingsmissie van Hitman 3 in Dubai, dat Agent 47 strijdt tegen het bedrijf Providence en de locaties in Hitman 3, waaronder Chongqing en Berlijn. In de launch trailer komt dit allemaal weer snel voorbij. De focus van de trailer ligt op hoe je straks mensen kan elimineren, in welke omgevingen je dat kan doen en de personages die in de missies voorkomen.

Hitman 3 wordt op 20 januari uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Google Stadia, Nintendo Switch en pc.

BRON Square Enix

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?