Trailer: Hitman 3 brengt je naar Chongqing in China

Geplaatst:

IO Interactive en Square Enix hebben de nieuwe locatie voor Hitman 3 onthuld. Middels een trailer wordt Chongqing in China en de technologie van Hitman 3 getoond.

Er zijn via een trailer nieuwe beelden van Hitman 3 gepubliceerd die de nieuwe locatie voor de game onthuld en de unieke Glacier-engine van IO Interactive demonstreert. De trailer heet je welkom in Chongqing, een transportcentrum in China vol steegjes, neonlichten, winkels en eettentjes. Daarnaast toont de trailer de kracht van de Glacier-engine van IO Interactive, ofwel de technologie die achter Hitman 3 zit. Deze engine zorgt voor verbeteringen van belichting, reflecties, animaties en kunstmatige intelligentie. Daarbij zijn er nieuwe watereffecten mogelijk. Al deze elementen zorgen ervoor dat Hitman 3 nog echter lijkt en je helemaal kan opgaan in het zijn van een huurmoordenaar.

Hitman 3 wordt op 20 januari 2021 uitgebracht voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc. IO Interactive heeft laatst bekendgemaakt dat ze werken aan een nieuwe James Bond-game.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord