Check al onze gamescom content hier!
Hitman 2: New York
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • RELEASEDATUM 25 juni 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Hitman 2 trailer toont DLC-locatie New York

Tijdens de nieuwste livestream van IO Interactive is de trailer van Hitman 2: New York getoond. In de trailer is de mission briefing van de aankomende DLC-locatie te zien.

De nieuwe locatie brengt ons naar New York en om precies te zijn naar een bank. Hier is een corrupte bankdirectrice de baas en deze moet uiteraard worden uitgeschakeld. De missie The Golden Handshake bevat naast een nieuwe locatie ook nieuwe wapens en een nieuwe outfit voor Agent 47. De Contracts-modus is ook beschikbaar in de nieuwe locatie, waarmee spelers eigen contracten kunnen maken. Hitman 2 krijgt verder twee Special Assignments, die vergelijkbaar zijn met de bonus missies van Hitman: Season One. Deze spelen zich niet af in nieuwe locaties, maar in aangepaste versies van Santa Fortuna en Mumbai.

Hitman 2: New York en de twee Special Assignments zijn vanaf 25 juni te downloaden voor bezitters van zowel de Expansion Pass als Expansion Pack 1.

BRON IO Interactive

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?