Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Hisuian Zoroark duikt op in Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus heeft een nieuwe trailer ontvangen. Daarin zien we twee bekende Pokémon in een nieuw jasje namelijk Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark.

Eerder deze week gaf het Pokémon YouTube-kanaal al een cryptische video vrij. In deze video zagen we beelden van de Hisui regio in Pokémon Legends: Arceus. Dit keer zien we dezelfde trailer, maar dan met voldoende beeldmateriaal om ook te kunnen zien wat er gaande is. De hoofdrolspelers van deze trailer zijn de Pokémon Zorua en Zoroark. Allebei de Pokémon ontvangen een speciale Hisuian-vorm. Het lijkt ook of er een speciaal verhaal komt achter deze populaire pocketmonsters. Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark krijgen een unieke combo aan type namelijk een combinatie van normal en ghost. Onlangs werd aangegeven dat Pokémon Legend: Arceus geen open wereld heeft.

Pokémon Legends: Arceus is beschikbaar vanaf 28 januari voor de Nintendo Switch.

BRON Pokémon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?