Check al onze gamescom content hier!
Sekiro: Shadows Die Twice
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • RELEASEDATUM 22 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Het regent bloed in nieuwe trailer Sekiro: Shadows Die Twice

From Software's Sekiro: Shadows Die Twice krijgt ter voorbereiding van de aankomende Tokyo Game Show een nieuwe trailer. De aankomende titel wordt minstens net zo moeilijk als Dark Souls en dat blijkt maar weer uit de nieuwe trailer.

In Sekiro: Shadows Die Twice nemen we controle over Sekiro, een shinobi die het op moet nemen tegen helse figuren. De gameplay doet erg veel denken aan die van Dark Souls, maar Sekiro is vele malen sneller. Ook bevat de game epische bazen die je met flink wat geweld ten onder moet brengen. Tel daar flink wat blood and gore bij op en je hebt een feestje.

Sekiro: Shadows Die Twice verschijnt op 22 maart 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?