Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Het is herfst in Animal Crossing: New Horizons

Het is inmiddels herfst in Animal Crossing: New Horizons. Een nieuwe trailer laat zien wat je allemaal in dit seizoen kunt verwachten.

Het is bij ons dan wellicht nog niet officieel herfst, maar op je eiland in Animal Crossing: New Horizons is het dat wel. We hebben de Animal Crossing zomerupdate nog maar net achter de rug, maar er valt nu alweer iets nieuws te doen. Zo brengt de herfst nieuwe insecten en vissen naar je eiland, maar kun je ook nieuwe voorwerpen maken die volledig bij het herfstthema passen. Zo kun je namelijk dennenappels en eikels verzamelen wanneer je aan de bomen schudt. Deze kun je dan vervolgens weer gebruiken om verschillende soorten meubels en accessoires te maken in het herfstthema. Ook laat de trailer je nog even zien hoe je moet vissen in de game, mocht je dat nu nog niet doorhebben.

Voor spelers op het noordelijk halfrond is het nu herfst in Animal Crossing: New Horizons.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?