Darksiders III
  • ONTWIKKELAAR Gunfire Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Het einde is nabij, Darksiders III krijgt een nieuwe trailer

Het einde is nabij, THQ Nordic en Gunfire Games hebben een nieuwe Darksiders III trailer met de naam Fury's Apocalypse uitgebracht. In deze trailer zien we meer van hoofdpersonage Fury.

Over iets meer dan een week komt de nieuwste Darksiders-game uit. Darksiders III heeft al meerdere trailers gehad waarin we onder andere hebben kunnen zien hoe Fury haar duistere krachten gebruikt. In deze trailer zien we de pittige dame nogmaals in actie en zien we hoe ze de strijd aangaat met verschillende monsters en demonen tijdens haar zoektocht naar de Zeven Hoofdzonden.

Darksiders III komt op 27 november naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON THQ Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?