MXGP 2020
  • ONTWIKKELAAR Milestone
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 december 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Herlings schittert in gameplaytrailer MXGP20

Als je liefhebber bent van het ruige racen, dan spreekt motocross jou ongetwijfeld aan. Milestone heeft de eerste gameplaybeelden van MXGP 2020 vrijgegeven en daarin vervult Jeffrey Herlings een speciale rol.

Philip was vorig jaar in zijn review van MXGP 2019 niet echt laaiend enthousiast en zag best wat verbeterpunten. Milestone heeft iets langer dan een jaar de tijd genomen om een betere ervaring neer te zetten. In de gameplaytrailer die Milestone heeft vrijgegeven zien we een deel van een motocross wedstrijd en volgen we de kunsten van Nederlander Jeffrey Herlings. In een spannende strijd rijdt hij zich langzaam maar zeker naar de voor hem bekende eerste plaats waarna de trailer tot een einde komt. De beelden die je ziet zijn opgenomen op de huidige generatie consoles. Volgens ontwikkelaar Milestone komt de ervaring en het grafische aspect van de game beter tot zijn recht op de next-gen console. Bekijk de eerste beelden op een modderig parcours in MXGP 2020.

MXGP 2020 verschijnt op 10 december voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Milestone

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?