Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens onthuld.

De nieuwe uitbreiding van Hearthstone gaat terug naar haar roots. De uitbreiding Forged in the Barrens brengt ons naar The Barrens.

Ook Hearthstone is van de partij tijdens BlizzConline. Het komende seizoen in Hearthstone is Year of the Gryphon. Later dit jaar wordt de Core-set gelanceerd waar 250 kaarten uit de klassieke sets in zitten. Deze set bevat ook een aantal nieuwe kaarten en is volledig gratis. Erg handig voor nieuwe spelers die zich aan de game willen wagen. Ook wordt er een nieuw format gelanceerd, genaamd Hearthstone Classic. Dit is een speciale game-modus die de game simuleert zoals die was voordat de uitbreidingen kwamen. Als je dus terug wilt gaan naar de game zoals die zeven jaar geleden lanceerde, dan is Classic voor jou. Ook is een nieuwe uitbreiding aangekondigd. De eerste uitbreiding van Year of the Griffin heet Forged in the Barrens. Deze uitbreiding brengt je naar de Barrens-zone in Kalimdor. Dit gebied wordt voornamelijk bewoond door Trolls en die zien we dan ook veelvuldig terug in de nieuwe kaarten. Met deze nieuwe uitbreiding wordt ook een nieuw Keyword geïntroduceerd, genaamd Frenzy. Naast een nieuwe uitbreiding is ook Hearthstone Mercenaries onthuld. Deze nieuwe game-modus brengt de bekende Heroes van Hearthstone naar een speciale singleplayer-modus met RPG-elementen.

Hearthstone is momenteel te spelen op pc en mobiele apparaten. De nieuwe uitbreiding en game-modi verschijnen later dit jaar.

BRON Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?