Trailer: Hearthstone-uitbreiding Forged in the Barrens onthuld.

Geplaatst:
Aangepast: 19 februari 2021 23:57

De nieuwe uitbreiding van Hearthstone gaat terug naar haar roots. De uitbreiding Forged in the Barrens brengt ons naar The Barrens.

Ook Hearthstone is van de partij tijdens BlizzConline. Het komende seizoen in Hearthstone is Year of the Gryphon. Later dit jaar wordt de Core-set gelanceerd waar 250 kaarten uit de klassieke sets in zitten. Deze set bevat ook een aantal nieuwe kaarten en is volledig gratis. Erg handig voor nieuwe spelers die zich aan de game willen wagen. Ook wordt er een nieuw format gelanceerd, genaamd Hearthstone Classic. Dit is een speciale game-modus die de game simuleert zoals die was voordat de uitbreidingen kwamen. Als je dus terug wilt gaan naar de game zoals die zeven jaar geleden lanceerde, dan is Classic voor jou. Ook is een nieuwe uitbreiding aangekondigd. De eerste uitbreiding van Year of the Griffin heet Forged in the Barrens. Deze uitbreiding brengt je naar de Barrens-zone in Kalimdor. Dit gebied wordt voornamelijk bewoond door Trolls en die zien we dan ook veelvuldig terug in de nieuwe kaarten. Met deze nieuwe uitbreiding wordt ook een nieuw Keyword geïntroduceerd, genaamd Frenzy. Naast een nieuwe uitbreiding is ook Hearthstone Mercenaries onthuld. Deze nieuwe game-modus brengt de bekende Heroes van Hearthstone naar een speciale singleplayer-modus met RPG-elementen.

Hearthstone is momenteel te spelen op pc en mobiele apparaten. De nieuwe uitbreiding en game-modi verschijnen later dit jaar.

Bron: Blizzard
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord