Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Hearthstone krijgt Scholomance Academy uitbreiding

Om het kwartaal komt Hearthstone met een nieuwe uitbreiding voor de populaire card game. Blizzard heeft vandaag de volgende uitbreiding aangekondigd; Scholomance Academy.

Scholomance Academy is de naam voor de volgende Hearthstone-uitbreiding. In het World of Warcraft-universum is de Scholomance Academy een locatie waar je naartoe kan reizen. Deze plek staat ook wel bekend als een school voor Necromancers met Kel'Thuzad aan het hoofd. De nieuwe kaarten zullen dan ook hierop afgestemd zijn. Wat deze uitbreiding echter bijzonder maakt, is de introductie van Dual-Class kaarten. Deze viertig kaarten zijn afgestemd op tien verschillende klassenparen, waardoor je unieke kaartencombinaties kunt maken. Met elke nieuwe uitbreiding, komen er ook nieuwe keywords bij. 'Spellburst' wordt éénmalig geactiveerd bij de desbetreffende kaart wanneer je een spell gebruikt. 'Studies' zijn nieuwe spells waarmee je meteen een kaart kan uitkiezen en deze goedkoper maakt. In totaal krijgt Hearthstone er 135 nieuwe kaarten bij.

Hearthstone Scholomance Academy wordt uitgebracht in de eerste weken van augustus. Kun je niet wachten op de nieuwe uitbreiding? Via de officiële webwinkel en in het spel kun je alvast een Mega Bundle aanschaffen met 85 Scholomance Academy card packs, waarvan er vijf gevuld zijn met gouden kaarten. Ook bevat de bundel één Legendary card, de Kel'Thuzad Mage Hero, de Kel'Thuzard card back en een Tavern Pass met vier Arena tickets.

BRON playhearthstone.com

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?