Trailer: Hearthstone krijgt Scholomance Academy uitbreiding

Geplaatst: 14 juli 2020 19:58
Aangepast: 14 juli 2020 19:59

Om het kwartaal komt Hearthstone met een nieuwe uitbreiding voor de populaire card game. Blizzard heeft vandaag de volgende uitbreiding aangekondigd; Scholomance Academy.

Scholomance Academy is de naam voor de volgende Hearthstone-uitbreiding. In het World of Warcraft-universum is de Scholomance Academy een locatie waar je naartoe kan reizen. Deze plek staat ook wel bekend als een school voor Necromancers met Kel'Thuzad aan het hoofd. De nieuwe kaarten zullen dan ook hierop afgestemd zijn. Wat deze uitbreiding echter bijzonder maakt, is de introductie van Dual-Class kaarten. Deze viertig kaarten zijn afgestemd op tien verschillende klassenparen, waardoor je unieke kaartencombinaties kunt maken. Met elke nieuwe uitbreiding, komen er ook nieuwe keywords bij. 'Spellburst' wordt éénmalig geactiveerd bij de desbetreffende kaart wanneer je een spell gebruikt. 'Studies' zijn nieuwe spells waarmee je meteen een kaart kan uitkiezen en deze goedkoper maakt. In totaal krijgt Hearthstone er 135 nieuwe kaarten bij.

Hearthstone Scholomance Academy wordt uitgebracht in de eerste weken van augustus. Kun je niet wachten op de nieuwe uitbreiding? Via de officiële webwinkel en in het spel kun je alvast een Mega Bundle aanschaffen met 85 Scholomance Academy card packs, waarvan er vijf gevuld zijn met gouden kaarten. Ook bevat de bundel één Legendary card, de Kel'Thuzad Mage Hero, de Kel'Thuzard card back en een Tavern Pass met vier Arena tickets.

Bron: playhearthstone.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord