Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Rocket League
  • ONTWIKKELAAR Psyonix
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 juli 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Haunted Hallows keert terug in Rocket League

Haunted Hallows is weer teruggekeerd in Rocket League. Het evenement bevat nieuwe uitdagingen, game-modi en updates in de Item Shop.

In Haunted Hallows staan er weer nieuwe uitdagingen voor je klaar met beloningen. Bij elke uitdaging die je behaalt, ontgrendel je een item in het thema van Haunted Hallows, waaronder Ghostbusters Wheels en een Mood Slime Boost. Naast diverse items kunnen er Golden Pumpkins worden verdiend van de uitgagingen die items bevatten uit de Turbo, Nitro en Vindicator series. Er verschijnen ook twee nieuwe game-modi: Haunted Heatseeker en Spike Rush. Haunted Heatseeker is de bekende Heatseaker in het spookachtige Haunted Urban Arena en Spike Rush is een variant van de map in de nacht. Vergeet ook niet de Item Shop te bekijken die exclusieve items aanbiedt in Halloween-thema.

Rocket League: Haunted Hallows gaat morgen van start en eindigt op 2 november. Het Halloween-evenement The Haunting of Verdansk begint ook morgen in Call of Duty: Modern Warfare & Warzone.

BRON Rocket League

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?