Harold Halibut

  • Ontwikkelaar Slow Bros.
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Harold Halibut trailer toont buitenaards verhaal

Ontwikkelaar en uitgever Slow Bros. heeft een story trailer gedeeld van diens indiegame Harold Halibut. Deze trailer brengt kijkers mee in de wereld van hoofdpersonage Harold.

Je zit op een ruimteschip die op een vreemde planeet is gezonken in een oceaan en het is aan jou, Harold de lab-assistent, om een weg naar huis te vinden. Dat is in een notendop het verhaal van de aankomende indiegame Harold Halibut, dat in een story trailer van ontwikkelaar en uitgever Slow Bros. wordt getoond. In de trailer komt ook naar voren dat Harold opeens in een andere wereld terechtkomt en die plek, retro en vol verschillende inwoners, kan de sleutel tot succes zijn om weer terug te keren naar de Aarde. De trailer is deels geanimeerd en deels in realtime gemaakt in de Unity Engine, waardoor het zeker geen straf is om naar te kijken. Check de Harold Halibut story trailer dus vooral hieronder!

Harold Halibut wordt dit jaar uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een precieze releasedatum is nog onbekend.

BRON Slow Bros.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?