Trailer: Halo: The Master Chief Collection seizoen 6 onthuld

Geplaatst: 31 maart 2021 16:00

Halo: The Master Chief Collection seizoen 6 maakt een opkomst. De nieuwe content is gratis voor alle spelers en is binnenkort te downloaden.

Het thema van dit seizoen is gebaseerd op Halo: Fireteam Raven. Deze arcade-shooter werd een aantal jaar geleden aangekondigd en is nu ook in de speelhallen van Nederland beschikbaar. Fireteam Raven bestaat uit een viertal ODST-troopers. De originele armor-sets die zij dragen zijn nu ook vrij te spelen voor je Halo 3-Spartan. Het zesde seizoen van Halo: The Master Chief Collection brengt ook nieuwe uitdagingen, een battle pass en nog meer customization-opties met zich mee. Het zesde seizoen verschijnt op 7 april. Bekijk hier de review van Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. De game is beschikbaar via Xbox Game Pass voor alle platformen.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord