Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo: The Master Chief Collection seizoen 6 onthuld

Halo: The Master Chief Collection seizoen 6 maakt een opkomst. De nieuwe content is gratis voor alle spelers en is binnenkort te downloaden.

Het thema van dit seizoen is gebaseerd op Halo: Fireteam Raven. Deze arcade-shooter werd een aantal jaar geleden aangekondigd en is nu ook in de speelhallen van Nederland beschikbaar. Fireteam Raven bestaat uit een viertal ODST-troopers. De originele armor-sets die zij dragen zijn nu ook vrij te spelen voor je Halo 3-Spartan. Het zesde seizoen van Halo: The Master Chief Collection brengt ook nieuwe uitdagingen, een battle pass en nog meer customization-opties met zich mee. Het zesde seizoen verschijnt op 7 april. Bekijk hier de review van Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. De game is beschikbaar via Xbox Game Pass voor alle platformen.

BRON 343 Industries

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?