Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo: MCC Season 7 staat in thema van Elites

Naast al het verse Halo Infinite nieuws wordt Halo: The Master Chief Collection zeker niet vergeten. Halo: MCC Season 7 Battle The Heretics staat namelijk voor de deur.

Dit seizoen draait allemaal om de iconische vijanden van de Halo-serie; de Elites. Deze krachtige krijgers zijn al onderdeel van de franchise sinds Halo: Combat Evolved en krijgen nu de liefde die ze verdienen. In het nieuwe seizoen kunnen spelers nieuw pantser verdienen voor de Elites. Ook wordt het iconische Energy Sword-wapen in het zonnetje gezet met diverse skins. Naast de nieuwe content van de Battle Pass worden er bug-fixes doorgevoerd. Zo worden de visuele bugs van Halo: CE opgelost. Deze bugs stammen af van het feit dat de Gearbox-port gebruikt wordt in plaats van het origineel. Bekijk hier het vorige seizoen van Halo: The Master Chief Collection genaamd Raven.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON 343

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?