Trailer: Halo Infinite Season 2 teaser toont nieuwe content

Geplaatst: 8 april 2022 15:20

Is de content droogte voor Halo Infinite dan eindelijk ten einde? In een nieuwe trailer toont ontwikkelaar 343 Industries wat van het aankomende seizoen; Lone Wolves.

Wat kun je verwachten in het tweede seizoen van Halo Infinite? Nieuwe content staat voorop. Er komt een nieuwe Battle Pass aan, waarin je naast nieuwe gear ook in-game betaaleenheden kan verdienen. Met deze betaaleenheden kun je de volgende Battle Passes blijven aanschaffen, of je koopt er wat extra's voor in de shop. Twee nieuwe maps worden toegevoegd aan de game. Eentje voor de 4v4 arena multiplayer en eentje voor Big Team Battle. Daarnaast komen er nieuwe modi naar de first person shooter en tijd gelimiteerde events. De gratis beloningen die spelers kunnen verdienen door te spelen worden verbeterd volgens 343 Industries. We zien ook dat er filmische beelden onderdeel zijn van Season 2. Of we nieuwe singleplayer content kunnen verwachten, is nog onduidelijk. Naast de nieuwe content worden er updates doorgevoerd op het gebied van customization, theater, progressie en meer.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. Bekijk hier de multiplayer review van Halo Infinite. Meer interesse in de campaign? Bekijk dan hier de singleplayer review van Halo Infinite.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord