Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Halo Infinite campaign trailer toont Master Chief

Halo Infinite heeft een nieuwe gameplay-trailer ontvangen, waarin de campaign van de first-person shooter in alle glorie te bekijken is. Maak je klaar voor de strijd tegen de Banished!

Master Chief staat weer centraal in de nieuwste Halo-campaign. De trailer begint met het tonen van de diverse kanten van Zeta Halo, de ringwereld waar de game afspeelt. De muziek is klassiek en zet de toon voor de heldendaden die de speler gaat verrichten als de Master Chief zijnde. De trailer toont ons meer van de opzet van het verhaal. Master Chief moet zien te ontdekken wat er met Cortana gebeurd is, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De Banished hebben namelijk de hele ring overgenomen. Het is aan de Master Chief om zich erdoorheen te vechten. Niet alleen oude bekende vijanden keren terug, zoals de Jackal Snipers en Hunters, maar ook nieuwe vijanden maken een opkomst. Vliegende wezens genaamd de Skimmers maken een opkomst en ook de mysterieuze Harbinger is te zien aan het einde van de trailer. Daarnaast is de trailer gevuld met combat, wapens, vaardigheden en meer. Bekijk hier de Halo Infinite multiplayer preview.

Tijdens gamescom werd Halo Infinite's releasedatum onthuld. Halo Infinite is beschikbaar vanaf 8 december voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?