Trailer: Halo 4 binnenkort beschikbaar op de pc via Halo: MCC

Geplaatst: 9 november 2020 15:50

De Master Chief Collection op de pc is dan eindelijk compleet. Halo 4 is binnenkort beschikbaar en maakt de collectie af.

De trailer toont ons wat van de memorabele dialogen in de campaign van Halo 4. De stem die je hoort is dokter Halsey, de bedenker van het Spartan II programma en dus ook de ontwerper van de Master Chief. Pc-spelers kunnen snel aan de slag met Halo 4. De singleplayer campaign, de PvE modus Spartan Ops en de "red versus blue" multiplayer worden allemaal inbegrepen in de update. Het was al eerder bekendgemaakt dat de flight van Halo 4 begonnen was en dat er geëxperimenteerd werd met crossplay.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar op de pc en Xbox One. De game wordt ook geoptimaliseerd voor de Xbox Series.

Bron: Halo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord