Trailer: Halo 3 binnenkort beschikbaar voor Halo: MCC op pc

Geplaatst: 7 juli 2020 22:07
Aangepast: 8 juli 2020 23:43

Halo 3 wordt binnenkort toegevoegd aan Halo: The Master Chief Collection op de pc. 343 Industries heeft een nieuwe trailer vrijgegeven.

De trailer is getiteld "Finish The Fight". Dit is natuurlijk een referentie naar de originele campaign van Halo 3, waarin we het gevecht tegen The Covenant beëindigen. We zien wat van Halo 3's iconische wapens, voertuigen en meer in de spotlight. Uiteraard horen we de originele (en geliefde) soundtrack van Marty O'Donnell en Michael Salvatori op de achtergrond. De trailer bevat ook de speech van Cortana uit het begin van de originele game. Ze vertelt waarom ze de Master Chief heeft gekozen als haar beschermer en ze vertelt de speler over dat ene persoonlijkheidstrekje wat hem altijd het voordeel gaf. Halo 3 ODST en Halo 4 zijn de enige games die nog ontbreken op de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection.

Halo 3 is vanaf 14 juli beschikbaar voor Halo: The Master Chief Collection voor de pc. Op de Xbox One is Halo 3 echter al beschikbaar.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord