Halo: The Master Chief Collection
  • ONTWIKKELAAR 343 Industries
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 november 2014
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Halo 3 binnenkort beschikbaar voor Halo: MCC op pc

Halo 3 wordt binnenkort toegevoegd aan Halo: The Master Chief Collection op de pc. 343 Industries heeft een nieuwe trailer vrijgegeven.

De trailer is getiteld "Finish The Fight". Dit is natuurlijk een referentie naar de originele campaign van Halo 3, waarin we het gevecht tegen The Covenant beëindigen. We zien wat van Halo 3's iconische wapens, voertuigen en meer in de spotlight. Uiteraard horen we de originele (en geliefde) soundtrack van Marty O'Donnell en Michael Salvatori op de achtergrond. De trailer bevat ook de speech van Cortana uit het begin van de originele game. Ze vertelt waarom ze de Master Chief heeft gekozen als haar beschermer en ze vertelt de speler over dat ene persoonlijkheidstrekje wat hem altijd het voordeel gaf. Halo 3 ODST en Halo 4 zijn de enige games die nog ontbreken op de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection.

Halo 3 is vanaf 14 juli beschikbaar voor Halo: The Master Chief Collection voor de pc. Op de Xbox One is Halo 3 echter al beschikbaar.

BRON 343 Industries

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?