Secret Neighbor
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Party, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Halloween is aanwezig in Secret Neighbor

tinyBuildGames heeft de Halloween-update van Secret Neighbor aangekondigd. Via een trailer wordt getoond dat de horrorgame een Halloween metamorfose heeft gekregen.

Halloween is om de hoek en dat is te merken aan de vele Halloween-evenementen in games, zoals Sugar Fright in Tom Clancy's Rainbow Six Siege en Haunted Hollows in Rocket League. De multiplayer horrorgame Secret Neighbor, gesitueerd in de wereld van Hello Neighbor, kan vanaf vandaag aan dat lijstje toegevoegd worden. Uitgever tinyBuildGaMES heeft namelijk aangekondigd dat er vandaag een Halloween-update wordt geïntroduceerd in de game. In een trailer is te zien hoe de multiplayer horrorgame is omgetoverd in de sfeer van Halloween en de griezeligheid in de game is toegenomen.

De Halloween-update van Secret Neighbor is vanaf vandaag speelbaar op de pc en Xbox One.

BRON tinyBuildGAMES

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?