Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Call of Duty: Warzone
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Halloween in Call of Duty: Modern Warfare & Warzone

Ben jij een fan van Halloween en hou je ook wel van een potje schieten? Een nieuwe trailer van Call of Duty toont het Halloween-evenement dat bijna van start gaat.

The Haunting of Verdansk is het Halloween-evenement dat op je staat te wachten in Call of Duty: Modern Warfare & Warzone. De trailer laat een duistere en spookachtige kant zien van Verdansk met zombies, Leatherface uit The Texas Chain Saw Massacre en de pop uit Saw. Do you want to play a game?

The Haunting of Verdansk begint op 20 oktober en eindigt op 3 november. Het evenement vindt plaats in Call of Duty: Modern Warfare & Warzone

BRON Call of Duty

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?