Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
For Honor
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Halloween-event For Honor vandaag beschikbaar

Ubisoft heeft vandaag het Halloween-event voor de game For Honor aangekondigd. De gratis update genaamd Fangs of the Otherworld geeft de game tot 1 november een griezelige sfeer.

Met de gratis update 'Fangs of the Otherworld' verandert For Honor tot 1 november in een demonische plek. De nieuwe gamemodus genaamd Spooky Slashers is een variant van de bekende gamemodus Dominion. Het doel is om zones te veroveren, terwijl er gevochten wordt tegen demonische wezens. Het is daarnaast mogelijk om nieuwe outfits te verzamelen voor je personages door het spelen van de online wedstrijden. Om medespelers en de wezens in stijl te doden, zijn er tijdelijk vier nieuwe executies toegevoegd. De trailer laat de nieuwe gamemodus zien en de wezens, waaronder de weerwolf.

Fangs of the Otherworld is beschikbaar van 17 oktober tot 1 november. For Honor is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?