Trailer: Halloween-evenement Apex Legends onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2020 12:50

Het Halloween-evenement van Apex Legends is onthuld. Het Fight or Fright-evenement gaat morgen van start.

Aan het einde van oktober vindt er een bijzonder evenement plaats. Dat evenement is Halloween en geeft game-ontwikkelaars altijd een reden om hun games vol te stoppen met angstaanjagende toevoegingen. Zo kom je straks bekende horrorfiguren tegen in Call of Duty, word je zelf een zombie in The Elder Scrolls Online en vind je de raarste figuren terug in het Halloween-event van Overwatch. Ook Apex Legends kun je straks toevoegen aan je lijstje met games waarin je Halloween kunt vieren. Respawn Entertainment heeft namelijk onthuld dat het Fight or Fright-evenement morgen van start gaat. Tijdens dit Halloween-evenement kun je verschillende griezelige challenges doen. Ook is de Shadow-modus terug, waarbij je, wanneer je het loodje legt, terugkeert als een schaduw om je tegenstanders het leven zuur te maken. Ook zijn er speciale Halloween items te verdienen gedurende het evenement. Hierbij kun je de loot van vorig jaar verdienen, maar ook een aantal nieuwe cosmetics

Apex Legends is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het Halloween-evenement Fight or Fright begint op 22 oktober en duurt tot 3 november.

Bron: Respawn Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord