Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Halloween-evenement Apex Legends onthuld

Het Halloween-evenement van Apex Legends is onthuld. Het Fight or Fright-evenement gaat morgen van start.

Aan het einde van oktober vindt er een bijzonder evenement plaats. Dat evenement is Halloween en geeft game-ontwikkelaars altijd een reden om hun games vol te stoppen met angstaanjagende toevoegingen. Zo kom je straks bekende horrorfiguren tegen in Call of Duty, word je zelf een zombie in The Elder Scrolls Online en vind je de raarste figuren terug in het Halloween-event van Overwatch. Ook Apex Legends kun je straks toevoegen aan je lijstje met games waarin je Halloween kunt vieren. Respawn Entertainment heeft namelijk onthuld dat het Fight or Fright-evenement morgen van start gaat. Tijdens dit Halloween-evenement kun je verschillende griezelige challenges doen. Ook is de Shadow-modus terug, waarbij je, wanneer je het loodje legt, terugkeert als een schaduw om je tegenstanders het leven zuur te maken. Ook zijn er speciale Halloween items te verdienen gedurende het evenement. Hierbij kun je de loot van vorig jaar verdienen, maar ook een aantal nieuwe cosmetics

Apex Legends is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het Halloween-evenement Fight or Fright begint op 22 oktober en duurt tot 3 november.

BRON Respawn Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?