Trailer: Gwent krijgt eerste uitbreiding Crimson Curse

Geplaatst:
Aangepast: 5 maart 2019 11:40

Gwent was eerst een minigame in de Witcher-games, maar is inmiddels uitgegroeid tot een eigen kaartgame met een flinke spelersbasis. CD Projekt Red heeft nu de eerste uitbreiding voor Gwent aangekondigd, genaamd Crimson Curse.

Elke kaartgame kent uitbreidingen. Deze uitbreidingen voegen nieuwe kaarten en soms zelfs nieuwe spelmechanieken toe. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft nu voor Gwent: The Witcher Card Game de eerste uitbreiding onthuld middels een korte teaser. In deze teaser kunnen we zien dat de nieuwe uitbreiding een vampier thema heeft. Volgens de beschrijving kunnen we nieuwe bloeddorstige monsters verwachten en kiezen of we de strijd aangaan tegen de vampiers of juist hun kant kiezen. De nieuwe uitbreiding gaat meer dan honderd nieuwe kaarten bevatten, waarvan je de eerste paar al kunt zien op de site van Gwent.

Gwent: The Witcher Card Game is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste uitbreiding Crimson Curse verschijnt op 28 maart.

Bron: CD Projekt Red
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gwent: The Witcher Card Game

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord