Check al onze gamescom content hier!
Gwent: The Witcher Card Game
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • RELEASEDATUM 23 oktober 2018, 4 december 2018 (PS4), 4 december 2018 (XONE), (iOS), (AND)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Gwent krijgt deze maand Novigrad-uitbreiding

Gwent: The Witcher Card Game is een succesvolle free-to-play game. Nu is er goed nieuws voor alle spelers want later deze maand komt de Novigrad-uitbreiding uit. In maart verscheen al de Crimson Curse-uitbreiding.

Novigrad was de enorme stad uit The Witcher 3: Wild Hunt waar genoeg te beleven viel voor Geralt of Rivia. De uitbreiding bevat vijf leader-cards en 90 nieuwe Novigrad-kaarten. Vijftien hiervan zijn ook te gebruiken met de andere facties, dus er valt weer genoeg te combineren en ontdekken met de introductie van de nieuwe kaarten.

De Novigrad-uitbreiding voor Gwent: The Witcher Card Game is vanaf 28 juni beschikbaar.

BRON CD PRojekt RED

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?