Trailer: Grounded bereikt vijf miljoen spelers, voegt vis toe

Geplaatst:

Grounded heeft meer dan vijf miljoen spelers bereikt. Naast dit indrukwekkende getal is ook ''The Koi Pond'' update uitgekomen.

De trailer begint met een Jaws geïnspireerde opening. In de achtertuin van Grounded is een vijver toegevoegd, waar een grote karper de regels bepaald. De vis is niet het enige wat er te ontdekken valt in de grote poel zoet water. Nieuwe insecten zijn ook weer van de partij, net zoals nieuwe materialen om te verzamelen. Deze kunnen weer gebruikt worden om duikspullen te maken en een nieuwe wapen, de trident. Obsidian Entertainment laat weten dat meer dan vijf miljoen spelers de game hebben gespeeld. Hierdoor heeft één van de werknemers, Marcus Morgan, een weddenschap verloren en moet nu een tatoeage laten zetten van BURG.L. Bekijk hier de preview van Grounded.

Grounded is nu beschikbaar in Early Access voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Obsidian
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord