Luigi's Mansion 3
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 oktober 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Griezelen met Luigi's Mansion 3

Nintendo ging los in de Nintendo Direct van afgelopen nacht! De uitgever kwam met meerdere titels op de proppen en één daarvan was Luigi's Mansion 3!

De aankondiging werd gedaan middels een korte trailer aan de start van de show. We zien Luigi wederom met zijn welbekende stofzuiger op de rug geesten opzuigen. Dit doet hij door ze eerst te verblinden met zijn zaklamp. Het is helaas wel even wachten op de titel. Luigi's Mansion 3 moet namelijk pas in 2019 exclusief op de Switch verschijnen.

Het origineel van Luigi's Mansion verschijnt binnenkort overigens op de 3DS. Deze is beschikbaar op 19 oktober aanstaande.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?