Check al onze gamescom content hier!
Darkwood
  • ONTWIKKELAAR Crunching Koalas
  • RELEASEDATUM 24 juli 2014, 14 mei 2019 (PS4), 17 mei 2019 (XONE), 16 mei 2019 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Griezelen met launchtrailer Darkwood

Als je zin hebt om lekker te griezelen in een donker bos dan zit je goed met de indiegame Darkwood. De game is nu uit voor alle consoles en dat viert ontwikkelaar Crunching Koalas met een launchtrailer.

Darkwood is een top-down survival-horrorgame die zich ergens in de bossen van de Sovjet-Unie afspeelt. De game zorgt voor een volledig willekeurig gegenereerde wereld waarin het gevaar continue op de loer ligt. Darkwood is daarnaast bijzonder pittig en niets wordt je cadeau gegeven in deze enge game.

Darkwood is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game is al een aantal jaren te spelen op de pc.

BRON Crunching Koalas

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?