The World Next Door
  • ONTWIKKELAAR Rose City Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Strategie, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Gratis update brengt versus modus naar The World Next Door

Indiegame The World Next Door krijgt een gratis update waarmee een versus modus wordt toegevoegd aan de game. Dit maakt het dus mogelijk om het op te nemen tegen andere spelers.

The World Next Door verscheen in maart voor de pc en Nintendo Switch. De game bevatte enkel een singleplayer verhaal waarin je de rol aanneemt van Jun. Zij komt vast te zitten in een andere wereld en moet met behulp van haar magische krachten weer een weg naar huis zien te vinden. Op haar reis neemt ze het op tegen Grievances in magische gevechten. Het gebrek aan content kwam de game op wat kritiek te staan, maar de komst van de versus modus moet dit probleem nu oplossen.

The World Next Door is speelbaar op pc en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?