Trailer: Gratis demo Trials Rising nu beschikbaar

Geplaatst: 11 september 2019 10:06
Aangepast: 11 september 2019 10:06

Wil jij misschien Trials Rising gaan spelen, maar weet je nog niet helemaal of de game de moeite waard is? Dan heb je geluk, want er is nu een gratis demo van Trials Rising beschikbaar.

Trials Rising verscheen in februari, maar heeft nu een gratis speelbare demo gekregen. De gratis demo bevat vijf singleplayer-tracks, een multiplayer-track en drie verschillende motoren. De demo is beschikbaar voor alle platformen waar de game op is verschenen. De demo is gelijktijdig verschenen met de start van het derde seizoen van Trials Rising. Dit nieuwe seizoen heet Welcome to the Future en bevat verschillende items met een futuristisch thema. De trailer van het nieuwe seizoen kun je hieronder bekijken.

Trials Rising is momenteel beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De demo is vanaf nu op al deze platformen beschikbaar.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Trials Rising

Series

Trials

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2019

Ontwikkelaar

RedLynx, Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord