Trailer: Gratis demo Kirby and the Forgotten Land beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 3 maart 2022 16:34

Kirby and the Forgotten Land heeft vandaag een gratis demo gekregen. Deze demo werd uit het niets door Nintendo beschikbaar gemaakt.

De releasedatum van Kirby and the Forgotten Land komt steeds dichterbij. In deze nieuwe Kirby-game kunnen we straks met Kirby's nieuwe vaardigheden spelen. Als je benieuwd bent naar wat Kirby and the Forgotten Land precies is en hoe het speelt, dan heb je nu geluk. Nintendo heeft niet alleen een gloednieuwe overzichtstrailer online gezet, maar had vandaag ook een leuke verrassing voor ons in petto. Geheel onaangekondigd is vanaf nu namelijk ook een gratis speelbare demo van Kirby and the Forgotten Land beschikbaar gemaakt. Deze is te vinden in de Nintendo Switch eShop. In deze demo kun je drie levels en een eindbaasgevecht uitproberen.

Kirby and the Forgotten Land verschijnt 25 maart op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby and the Forgotten Land

Series

Kirby

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord