Trailer: Gratis Baron's Challenges update voor Desperados III beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 24 juli 2020 11:27

Dacht je Desperados III al uitgespeeld te hebben, dan heb je het mooi mis. Mimimi Games heeft namelijk de eerste van een reeks Baron Challenges naar de game gebracht. Geheel gratis en voor niets.

Het eerste Baron Challenges Pack brengt je vier nieuwe uitdagingen naar de western-game. Bij elk van deze uitdagingen krijg je de taak om een bepaald target uit te schakelen. Zoals je gewend bent van de game doe je dit met de nodige zorgvuldigheid en moet je je aanvallen goed doordenken en plannen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je gepakt wordt. De uitdagingen vinden plaats in Flagstone, Mayor Higgin's Estate, Eagle Falls en Casa DeVitt. Als je na deze challenges nog steeds geen genoeg hebt van Desperados en je niet vies bent van een Table Top game, dan heeft THQ in samenwerking met Pegasus Spiele zelfs een tabletop RPG van de game voor je in petto. Ook deze is volledig gratis verkrijgbaar.

Zowel de Baron's Callenges Update #1 voor Desperados III als de Desperados Table Top RPG zijn vanaf nu gratis verkrijgbaar. Ben je benieuwd of deze game iets voor jou is? Check dan onze Desperados III review.

Bron: THQ
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Desperados III

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

16 juni 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord