Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Grand Theft Auto: The Trilogy trailer

Er is een nieuwe trailer van Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition online gekomen. Daarnaast weten we nu ook wanneer we de remasters kunnen verwachten.

Vanaf 11 november is enkel de digitale variant van de game beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. De fysieke editie van de game verschijnt op 7 december. De trilogie kost 59,99 euro op PlayStation, Xbox en pc. De prijs van de versie voor de Switch is nog niet bekend. Wanneer je de game voor 5 januari 2022 via de Rockstar Launcher aanschaft, krijg je 10 euro korting op een game van 15 euro. Op de releasedatum komt enkel Grand Theft Auto: San Andreas naar de Xbox Game Pass.

De digitale editie van Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition komt uit op 11 november en de fysieke editie op 7 december.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?