Trailer: Gotham Knights ontvangt nieuwe story trailer

Geplaatst:

Tijdens DC FanDome is er een nieuwe story trailer van Gotham Knights onthuld. Het nieuwe beeldmateriaal staat vooral in teken van de Court of Owls.

Zij zijn namelijk de grote bedreiging in Gotham Knights. Zelfs de iconische DC-villain de Penguin reageert nogal geshockeerd over de hele bedoeling. Hij vertelt in de trailer meer over de geheimzinnige organisatie. De Court of Owls heeft controle over Gotham en ze luisteren altijd mee. Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood moeten samen zien te werken om ervoor te zorgen dat Gotham bevrijd wordt van deze cult. Aangezien Batman en James Gordon er niet meer zijn, moeten de groentjes flink aan de slag. Gotham Knights werd onlangs uitgesteld.

Gotham Knights is beschikbaar ergens in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: DC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord