Gord

  • Ontwikkelaar Covenant.dev
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Strategie, Indie, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Gord onthuld door ex-medewerkers CD Projekt Red

Een nieuwe game genaamd Gord is onthuld door Covenant.dev, een Poolse studio waarin enkele ex-medewerkers van CD Projekt Red werken. In deze strategy game kun je zowel een groot dorp bouwen als verschillende quests volgen.

Gord is gebaseerd op Slavische mythologie en biedt spelers een diverse game met survival-, quest- en city-builder-elementen. Daarnaast is het verhaal voorzien van unieke gegenereerde scenario’s, die de game iedere keer anders maken. De strategie-elementen van de game zijn gefocust op het onderhouden van je nederzetting die langzaam verandert in een fort. Aan de avontuurkant van de game ga je meer actief de wereld in. Je gaat uit op een raid of op zoek naar een mythologisch monster om te verslaan. Hoe deze elementen aanwezig zijn, kun je helemaal aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. De game kan aan het begin aangepast worden door te bepalen wat voor quests je wilt voltooien, in welke omgevingen je speelt, de soorten vijanden waarmee je te maken krijgt en meer.

Gord komt in 2022 uit voor de pc.

BRON Covenant.dev

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?