Trailer: Google Stadia uitgebreid met vier SteamWorld-games

De line-up van games die voor Google Stadia beschikbaar zijn, wordt steeds groter. Google Stadia wordt binnenkort namelijk uitgebreid met vier SteamWorld-games.

Vorige week kondigde Google aan dat er vijf nieuwe titels aan Google Stadia worden toegevoegd. Gisteren werd op het Google Stadia Community Blog onthuld dat er zich nog vier nieuwe games een weg banen naar de online dienst. Hierbij gaat het om de SteamWorld-games van de Zweedse Studio Image & Form. Zo kun je straks de metroidvania-achtige platformers SteamWorld Dig en diens opvolger SteamWorld Dig 2 spelen. Daarnaast wordt ook de turn-based strategiegame SteamWorld Heist toegevoegd en maakt de vorig jaar uitgekomen card-based RPG SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech de line-up compleet.

Wanneer de vier SteamWorld-games precies beschikbaar zijn op Google Stadia, is momenteel nog niet bekend.

BRON Google

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?