Trailer: Google Stadia uitgebreid met vier SteamWorld-games

Geplaatst:
Aangepast: 21 februari 2020 08:18

De line-up van games die voor Google Stadia beschikbaar zijn, wordt steeds groter. Google Stadia wordt binnenkort namelijk uitgebreid met vier SteamWorld-games.

Vorige week kondigde Google aan dat er vijf nieuwe titels aan Google Stadia worden toegevoegd. Gisteren werd op het Google Stadia Community Blog onthuld dat er zich nog vier nieuwe games een weg banen naar de online dienst. Hierbij gaat het om de SteamWorld-games van de Zweedse Studio Image & Form. Zo kun je straks de metroidvania-achtige platformers SteamWorld Dig en diens opvolger SteamWorld Dig 2 spelen. Daarnaast wordt ook de turn-based strategiegame SteamWorld Heist toegevoegd en maakt de vorig jaar uitgekomen card-based RPG SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech de line-up compleet.

Wanneer de vier SteamWorld-games precies beschikbaar zijn op Google Stadia, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Google
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord