Trailer: Google Stadia krijgt Pac-Man Battle Royale

Geplaatst: 21 oktober 2020 11:28

Ja, er komt weer een nieuwe Battle Royale-game aan die gebaseerd is op een bekende franchise. Ditmaal gaat het om een Pac-Man Battle Royale en die verschijnt op Google Stadia.

Battle Royale is momenteel een van de meest populaire gamegenre's. Met games als Fortnite en Call of Duty: Warzone is het dan ook niet gek dat andere gevestigde franchises zich ook aan dit genre willen wagen. Zo hebben we met Tetris 99 een Battle Royale-variant van de bekende puzzelgame gekregen en werd recentelijk ook de Battle Royale Super Mario Bros. 35 onthuld. Binnenkort komt er een nieuwe Battle Royale gebaseerd op een oude franchise bij. Pac-Man Mega Tunnel Battle is namelijk een Battle Royale-variant van de bekende arcadegame die met 64 spelers te spelen is. Hierbij is het de bedoeling dat elke speler zijn eigen doolhof uitspeelt waarna je vervolgens de doolhoven van andere spelers kunt infiltreren. De persoon die als laatste overblijft, is de winnaar. Volgende maand komt de nieuwe game naar Google Stadia. Er is nu wel al een demo van de game te spelen.

Pac-Man Mega Tunnel Battle verschijnt 17 november op Google Stadia.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pac-Man Mega Tunnel Battle

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Google Stadia

Releasedatum

17 november 2020

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord