Trailer: Google lanceert Apple Arcade-concurrent Google Play Pass

Geplaatst: 24 september 2019 10:57
Aangepast: 24 september 2019 10:57

Google lanceerde onlangs de Google Play Pass. Deze abonnementsdienst is bedoeld als Google's Apple Arcade-concurrent.

Tijdens het Apple September Event 2019 werd door Apple onthuld dat Apple Arcade een week later verscheen. Inmiddels is de abonnementsdienst van Apple al een paar dagen beschikbaar en vind Google dat er een waardige tegenhanger moet komen. Gisteren lanceerde Google dan ook de Google Play Pass. Dit is een soortgelijke abonnementsdienst, maar dan beschikbaar via de Play Store van Google op Android-apparaten. Dit abonnement kost vijf dollar en geeft je de keuze uit meer dan 350 verschillende games en applicaties. Onder deze games vallen onder andere de mobiele versie van Stardew Valley, Terraria, Titan Quest en nog veel meer games. Volgens Google bevatten de games die je via de Play Pass speelt geen reclames of in-app aankopen.

De Google Play Pass is momenteel voor vijf dollar beschikbaar in de Verenigde Staten. Binnenkort wordt de abonnementsdienst in meerdere andere landen beschikbaar gemaakt.

Bron: Google
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord